Software si consultanta IT !

Dezvoltare software

Servicii la comanda in diferite domenii :

Medicina

Turism

Servicii Profesionale

Juridic

Marketing

Beneficii

Partenerii nostri beneficiaza de :

Experienta de 21 ani in domeniu

Responsivitate ridicata

Costuri de programare competitive si livrare la timp a proiectelor

Standarde ridicate în productie

Tehnologii Noi

si Echipa experimentata

WEB: PHP, Java,CSS, AJAX, DHTML

.NET - Aplicatii Client/server

Sisteme de Management al Datelor

Analiza si Desingul Aplicatiilor

Security and Data Protection

Scurt review

1
Despre noi

Despre noi

Din 1998, compania noastră este foarte focusată pe dezvoltarea server - side, analiza si programare la fel ca si in managementul proiectelor si designul arhitecturii sistemelor. Domeniile noastre de calificare includ managementul proiectelor, analize de concept și implemen- tare, fluxul de lucru al organizatiilor, specifi- cațiile si urmărirea componentelor proiectulor in vederea externalizării sau subcontractării. Compania noastra s-a dezvoltat încet dar sigur de-a lungul timpului, pentru ca noi urmărim calitatea serviciului oferit la termenele stabilite cu partenerii noștri.

2
Servicii oferite

Servicii oferite

Suntem o companie software specializata in tehnologii pentru Internet, componente si aplicatii server, design, consultanta si marketing online.Compania noastra foloseste ultimele tehnologii si tendinte in Internet pentru a oferi solutii optime clientilor nostri. Suntem specializati in aplicatii de tip server-client, analiza si programare, management de proiecte si consultanta in Internet. In particular, datorita experientei si contactelor in domeniul medical, produsele si serviciile noastre sunt orientate catre medicina, cercetare, organizarea de evenimente, prelucrarea datelor sau managementul activitatilor medicale.

3
Rezultate Excelente

Rezultate Excelente

Avem rezultate notabile ca parteneri in realizarea si implementarea unor proiecte software de anvergura, care s-au desfășurat pe parcursul mai multor ani, și cu finanțare și monitorizare a Comunității Europene. In domeniul medical de-a lungul timpului am dezvoltat mai multe proiecte, ultimul ManagerCabinet, o platforma completă pentru managementul cabinetului, evidența stocurilor, personalului și a Fișelor cu Datele Pacienților.Prin instumentele pe care le pune la dispozitie medicului, ManagerCabinet iși propune să crească valoarea cabinetului dumneavoastră !

4
Echipa noastră

Echipa noastră

Echipa este alcatuita din oameni experimentati ale caror specializari acopera fiecare din domeniile in care compania isi desfasoara activitatea. Asfel se pot oferi servicii de inalta calitate incepand cu consultanta, management de proiecte pana la implementare si promovare pentru clientii nostri. Avand peste 15 ani de activitate in domeniu si aceeasi pasiune ca la inceput, echipa ACRON SOFT reuseste sa acopere cu succes nevoile clientilor urmarind si folosind ultimele tendinte in domeniu precum si cele mai noi tehnologii de implementare software a cerintelor proiectelor.

Cunostintele Noastre Sunt Gata Pentru Nevoile Tale Cunostintele Noastre Sunt Gata Pentru Nevoile Tale

Cunostintele Noastre Sunt Gata Pentru Nevoile Tale

Inginerii nostri software
creeaza şi întreţin software, tehnologia aprobata in faza de configurare a procesului de lucru va guverna ca baza a proiectului dumneavoastra.

Devino partenerul nostru de afaceri

Având mulți ani de experiență pe teren, am acumulat cele mai bune calități pentru dezvoltarea de software. Calitățile care ne vor face partenerul perfect pentru nevoile Dvs.

Str. General Magheru Nr. 50, Dolj, Craiova, 200547

European Union, Romania

Email: contact@acron.ro

Phone: +40 723 651.725