Dezvoltare Web

Fie că aveți nevoie de un site web personal, fie de unul pentru afacerea dvs., avem soluția perfectă pentru dvs. Am ajutat o mulțime de oameni pentru a îmbunătăți afacerea lor, veniți la o discuție cu noi este gratuit.

Aplicații Mobile


O aplicație mobilă sau o aplicație mobilă este un program de calculator sau o aplicație software proiectată să funcționeze pe un dispozitiv mobil, cum ar fi un telefon / tabletă sau un ceas.
După o experienta indelungată cu astfel de proiecte, indiferent de nevoile dvs., vă putem transforma ideea într-o aplicație de succes. Ne adaptăm rapid la nevoile dvs. Produsul dvs. este o prioritate pentru noi, în funcție de tipul de piață, vom alege o metodă de dezvoltare astfel încât produsul dvs. să fie livrat la timp.

Data mining

Extragerea de cunoştinţe din date, în engleză: data mining (în traducere liberă: minerit din date), este un proces de analiză a unor cantităţi mari de date şi de extragere a informaţiilor relevante din acestea folosind metode matematice şi statistice.
Datele au devenit o parte indispensabilă a fiecărei economii, a industriei, a organizației, a oricarei afaceri și a individului.
Big Data este un termen utilizat pentru a identifica seturile de date a căror dimensiune depășește capacitatea unor instrumente software tipice de bază de date de a fi stocate, gestionate și analizate. Datele mari introduc provocări computaționale și statistice unice, incluzând scalabilitate și blocaj de stocare, acumulare de zgomot, corelație falsă și erori de măsurare. Aceste provocări se disting și necesită o nouă paradigmă computațională și statistică.

Shape 02
Shape 03

Securitatea și protectia datelor

Securitatea datelor se referă la procesul de protejare a datelor împotriva accesului neautorizat și a corupției datelor pe parcursul întregului ciclu de viață. Securitatea datelor include criptarea datelor, tokenizarea și practicile de gestionare a cheilor care protejează datele în toate aplicațiile și platformele.
Protecția datelor se referă la mecanismul de a face copii ale datelor dvs. pentru a le restabili în caz de pierdere sau de corupție. În timp ce securitatea datelor se referă la mecanismul de păstrare a datelor în siguranță de la accesul și distribuirea neautorizate.

Securitatea datelor vă protejează datele de accesul neautorizat care ar putea duce la corupția sau ștergerea datelor. În cazul în care strategia de securitate a datelor nu reușește, protecția datelor facilitează recuperarea copiilor de date curate.

Beneficiile partenerilor noștrii:

21 ani de experiență în domeniu

Responsivitate ridicata

Costuri de programare competitive si livrare la timp a proiectelor

Standarde ridicate în productie

Str. General Magheru Nr. 50, Dolj, Craiova, 200547

European Union, Romania

Email: contact@acron.ro

Phone: +40 723 651.725