For additional information call +40 723 651 725      En Ro

Servicii oferite

Suntem o companie software specializata in tehnologii pentru Internet, componente si aplicatii server, design, consultanta si marketing online.

Compania noastra este alcatuita din personal foarte experimentat si foloseste ultimele tehnologii si tendinte in Internet pentru a oferi solutii optime clientilor nostri. Suntem specializati in aplicatii de tip server-client, analiza si programare, management de proiecte si consultanta in Internet. In particular, datorita experientei si contactelor in domeniul medical, produsele si serviciile noastre sunt orientate catre medicina, cercetare, organizarea de evenimente, prelucrarea datelor sau managementul activitatilor medicale.

Serviciile oferite clientilor nostri:

Particularizarea produselor proprii

Pe baza produselor oferite in pagina de produse se pot dezvolta un numar mare de aplicatii online, de la website-uri pana la unelte de management al activitatilor pentru retele intranet. Aceste servicii includ design-ul si introducerea datelor initiale precum si mici ajustari particulare fiecarui client.

Servicii auxilare produselor noastre

Pe langa garantia oferita produselor noastre se mai ofera optiunea de suport extins ce include prioritate la rezolvarea problemelor, reactualizarea produsului si operatiuni de mentenanta regulata.

Dezvoltarea de proiecte noi

Firma noastra ofera de asemenea posibilitarea dezvoltarii de proiecte noi in special in domeniul medical dar nu numai. In acest sens echipa noastra asigura consultanta necesara, elaborarea specificatiilor, implementarea, testarea si urmarirea aplicatiei in productie in perioada de garantie.

Consultanta

Serviciile de consultanta oferite se impart in :

  • Consultanta primara cu privire la Internet
    Acest tip de consultanta se adreseaza in special celor care doresc informatii despre optiunile disponibile legate de oferirea de servicii online: website, extindere a unui serviciu online existent, solutii online pentru atingerea unor scopuri, securitate
  • Consultanta in vederea optimizarilor serviciilor online
    Firmelor care au deja prezenta online si care doresc obtinerea unui numar mai mare de vizitatori si o crestere "organica" (nefortata, naturala) a numarului lor le oferim consultanta referitoare la optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO - search engien optimization), informatii despre "cele mai bune practici" referitoare la publicarea continutului online, notiuni despre uzabilitate in scopul cresterii impactului asupra vizitatorilor,etc.
  • Consultanta in marketing si vanzari online
    Aceste servicii includ: identificarea strategiilor de promovare online, realizarea de campanii de publicitate online si urmarirea rezultatelor campaniilor, metode de conversie a Vizitatorilor Clienti , analize comparative de marketing online (in raport cu competitorii), etc

Servicii de prelucrare de date

Procesarea datelor medicale provenite de la aparate medicale sau din alte surse in scopul obtinerii de rezultate prelucrabile statistic. Acest tip de servicii au fost furnizate de catre firma noastra in sprijinul unor proiecte de cercetare din sectorul universitar.

Gazduire website

Acest serviciu include facilitati de backup regulat al datelor, legatura la Internet rapida in Romania, conturi de email, spatiu generos pe disc si le acces la baze de date si la date statistice. Optiunea de gazduire este parte a ofertei de produse, insa la cerere se pot gazdui si website-uri le clientilor.